Loman myyminen on nyt
helpompaa kuin koskaan!

Tutustu, rekisteröidy ja tee kauppaa!

Lomasuomessa.fi on palvelu, joka auttaa majoitusyrityksiä tavoittamaan uusia kohderyhmiä ja saamaan aktiivisesti tarjouspyyntöjä lomakohteita etsiviltä kuluttajilta – helposti ja kustannustehokkaasti. Palvelu on rakennettu majoitusyritysten tarpeita kuunnellen. Kutsummekin nyt kaikki majoitusyritykset mukaan palveluun!
 
Lomasuomessa.fi -palveluun liittyminen on ilmaista ja helppoa – kustannukset syntyvät vain yrityksille toimitetuista tarjouspyynnöistä.
 
Lomasuomessa.fi lanseerataan valtakunnallisesti yhteistyössä Suomen suurimmilla radiokanavilla kuten Radio Nova, Iskelmä ja NRJ. Kampanja tulee tavoittamaan jopa yli 2 miljoonaa ihmistä lanseerauksen aikana.

Mitä etuja palvelu sisältää?

Lomasuomessa.fi –palvelun avulla vastaanotat yrityksellesi kohdennettuja tarjouspyyntöjä suoraan matkailijoilta ja teet kauppaa. Lomaa hakevien kuluttajien täyttämän hakulomakkeen myötä tiedät tarkkaan mitä matkailijat lomaltaan toivovat. Voit täyttöasteen mukaisesti skaalata hinnoittelua, ilman hintojen julkistamista ja löydät sesonkien ulkopuoleltakin kiinnostuneet matkailijat.

Kuinka mukaan palvelun käyttäjäksi?

Lomasuomessa.fi –palvelun käyttäminen on helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

  • Rekisteröidy ilmaiseksi palvelussa www.lomasuomessa.fi ja kerro omasta lomakohteestasi sekä palveluista, joita voit matkailijoille tarjota.
  • Osta valitsemasi paketti liidejä. 1 liidi = 1 tarjouspyyntö.
  • Vastaanota yrityksesi kaltaista lomakohdetta hakevien matkaajien tarjouspyyntöjä.
  • Vastaa tarjouspyyntöihin ja tee kauppaa!

Rekisteröidy nyt - saat kesäkuun liidit veloituksetta!

Hinnoittelu

Palvelu perustuu liidihinnoitteluun. Valitse oman kapasiteettisi perusteella haluamasi määrä liidejä. Saat tiedon, kun liidit ovat loppumassa, jolloin voit ostaa niitä lisää. Liidipaketit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Voit jatkaa käyttämättömien liidien voimassaoloa ensi vuoteen tai palautamme käyttämättä jääneestä paketista loput. Mitä enemmän ostat liidejä sitä edullisemmin saat ne – ja sitä enemmän teet kauppaa!

Liidipaketit:

  • 50 liidiä = 200€ (á 4,00€)
  • 100 liidiä = 350€ (á 3,50 €)
  • 200 liidiä = 600€ (á 3,00€)
  • 350 liidiä = 910€ (á 2,60€)
  • 500 liidiä = 1 150€ (á 2,30€)
  • 1 000 liidiä = 1 900€ (á 1,90€)

Ota yhteyttä

[email protected]
 
Päivi Vaipuro
Digijohtaja
Miller & Lean Oy
Puh. 050 494 1680
 

Palvelun tuottaa:

Miller & Lean Oy
Helsinki & Oulu & Vuokatti
Y-tunnus: 1031311-5

Miller & Lean on vahva strategisen tason brändi- ja konseptiosaamineen keskittynyt toimisto. Toimintamme perustuu leanin markkinoinnin prosessiin, jonka hyötyjä ovat nopea reagointikyky, ideoiden joustava kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa ja tätä kautta helposti suoraan käytäntöön siirrettävät markkinoinnin ratkaisut. Miller & Leanilla (ja edeltäjällä Pohjolan Myllyllä) on lähes 20 vuoden kokemus menestyksekkään matkailumarkkinoinnin toteuttamisesta sekä yhteismarkkinointioperaatioiden rakentamisesta eri matkailualueilla.
 
Mediakumppanina: Bauer Media Oy
Bauer Media on Suomen suurimpia mediataloja tavoittavuudella ja kontaktimäärällä mitattuna. Sisällöt eri alustoilla tavoittavat yli 3 miljoonaa suomalaista viikoittain.